jalusifabriken framsidaOm företaget

Jalusifabriken Sverige AB startade 2006 av tre personer med lång erfarenhet i branschen. Alla har de arbetat med jalusier och galler i andra företag som anställda i mellan 10 - 20 år. Det var därör ett lätt val med all den kunskap och erfarenhet av säkerhetsbranschen de har, att ta steget att starta en egen fabrik. Detta blev verklighet i mitten av 2006.
I Göteborg, där fabriken för både jalusi- och smidestillverkning ligger, finns också huvudkontoret. I Habo strax utanför Jönköping tillverkar vi alla typer av smidesarbeten.

Jalusifabriken har tagit fram egna jalusiprofiler, såväl tät som olika hålade. Egna styrskenor och bottenslutlister, alla tillhör de absolut kraftigaste som f.n. finns på den svenska marknaden.

 


jalusifabriken garageVi har också egna smidesgaller och grindar av högsta klass och kvalitet.
Vi har provat allt hos SSF (Svenska stöldskyddsföreningen) och fått våra produkter godkända och certifierade i klass 3 hos Svensk Brand & Säkerhets Certifiering AB.

Vår starka sida är att ni får en totalleverantör om ni köper eller hyr våra produkter. Eftersom vi tillverkar allt själv, monterar och även gör 

Vi hälsar både gamla och nya kunder varmt välkomna till Jalusifabriken Sverige AB.elinstallationen med egen personal. Detta borgar för att ni som kund får en helhetslösning av fackfolk från början till slut.